Vil du bli med på en dag i Oslo på Hotel Continental sammen med Ina Toegel? Ina er kåret til å være blandt verdens beste professorer under 40år.

Til daglig jobber Ina på IMD – den 24.mai kommer hun til Oslo.

Ina Toegel er ekspert i hvordan man utvikler og leder High-Performance teams, noe som også vil være omdreiningspunktet for masterclassen i Oslo.

– Å bygge og utvikle High Performance-teams handler om å styrke sitt team og forbedre dynamikken via inkluderende lederskap, kreativitet, interaksjon og fantasi – for derigjennom å sikre at hver person bidrar med sine unike talenter. Noe som igjen vil påvirke og forbedre engasjement, initiativ og utnyttelse av læringsmuligheter for teamet og organisasjonen som helhet, forklarer Ina Toegel.

– I løpet av masterclassen vil vi utforske en konkret og direkte anvendbar 4-trinns-prosess som kan gjøre deg i stand til å bygge og utvikle et High Performance-team. Hvilke prinsipper er det som driver læring og prestasjon, og hva kan ledere gjøre for å sikre det rette grunnlaget for å bygge et «dream-team» er noe av det vi vil fordype oss i, uttaler Ina Toegel.

Samlingen er interaktiv med undervisning, caser og ikke minst innbyrdes diskusjoner mellom deltakerne. Dere vil sitte på runde, mindre bord slik at det skal være lett å bli kjent med nye deltagere og knytte kontakter.

Gjennom vårt partnerskap med Scandinavian Executive Institute får du som medlem hos oss 20% rabatt.

Sted: Hotel Continental

Tid: 24. mai kl. 09:30-16:00

Pris: 20% rabatt til medlemmer pluss alle ansatte i din bedrift (du må melde deg på via linken under). Dersom dere er mange personer fra samme bedrift, ta kontakt for pris.

Send påmelding til: businessleaders@buinessleadership.no eller kjøp billett her https://se-institute.enkelpaamelding.no/3/

Business Leadership