Samarbeid med Scandinavian Executive Institute

Business Leaderhip Strategiske Nettverk handler om læring. Nettverkenes skreddersydde program handler hvordan man bygger bedrifter og organisasjoner fra et strategisk perspektiv.

Vår samarbeidspartner, Scandinavian Executive Institute, er derfor en god match. De har siden 2007 tilbudt utdanning til toppledere og styreledere i hele Skandinavia. For å kunne tilby utdanningsprogram med høy kvalitet samarbeider de med internasjonalt anerkjente business-skoler, INSEAD og IMD.

Gjennom vårt samarbeid får våre medlemmer tilgang til Masterclasser, et læringsforum i verdensklasse. Masterclassene tilbyr ny og høyaktuell innsikt i relevante tema. Medlemmer i Business Leadership kan delta til en eksklusiv medlemspris.

Forumet gir våre medlemmer mulighet til å få kunnskap og inspirasjon fra IMD og INSEAD samt sparring med andre ledere – og gir dermed grobunn for en kontinu­erlig utvikling av både ledelsesfaglige og personlige dimensjoner. Dessuten er det en unik mulighet til å øke det strategiske nettverk ytterligere.