BOOK SAMTALE

Ulike eiere har ulikt perspektiv

Det å eie hele eller deler av en bedrift er et stort ansvar. Ofte ligger det en eierstrategi i bunn som styret får i oppgave å styre etter. Gjennom styret og ut til faktisk handling i organisasjonen har eierne ofte stor innflytelse på hvilken retning en bedrift tar.

Overordnet tema

Denne nettverksgruppen har som overordnet tema å se perspektivet til en eier og en investor. Og det finnes det mange ulike typer av! Ulike eiere har helt ulike perspektiver og syn. Møtetema kan variere fra private equity investeringer, familieeide selskaper, statlige eide selskaper, børsnoterte selskaper og interesseeide virksomheter. Og er du profesjonell investor kan det være spennende å se på noen ulike bransjer og trender innenfor de ulike investeringsmiljøene.

Hvem passer dette for?

Kanskje er du selv en eier av en bedrift og vurderer å selge bedriften din? I så fall kan det å forstå hvem som er den riktige eieren for akkurat ditt selskap nyttig. Og kanskje du også trenger å kjenne til mer rundt hvordan ditt selskap vil verdivurderes?

Eller kanskje er du leder i en bedrift som akkurat har byttet eier og du ønsker å forstå eierens perspektiv? Det å kjenne til hvilken verden din eier lever i vil gjøre din egen jobb mye enklere.  

Eller, kanskje du ønsker selv å investere i en bedrift og bli en bedriftseier? Mange har opparbeidet seg god kapital og ser etter en god mulighet for verdiøkning for de neste år. Før du setter i gang ønsker du kanskje å møte noen som har gått veien før deg?

Og er du en profesjonell investor vil du møte erfarne og kompetente likesinnede fra flere miljø.

Uansett bakgrunn. Gruppen er konfidensiell. Du vil ikke møte konkurrenter. Du blir satt sammen i et strategisk nettverk av motiverte eiere, styremedlemmer, ledere, advokater, konsulenter og andre roller tett knyttet opp mot investeringer og eierperspektivet.

Praktisk

  • Man melder seg på for 1år av gangen og blir faset godt inn dersom nettverket allerede er igang
  • Vi har fysiske møter ca. hver andre måned og noen korte breakoutmøter
  • Pris på forespørsel