Samarbeid med Fuel It

Hvordan bygge en varig profesjonell nettverksrelasjon så raskt som mulig?

Hva er ingrediensene i en profesjonell samtale for å få nyttig verdi?

Svarende på spørsmålene over handler om samtalene. Dette er noe vår samarbeidsparter Fuel It er ekspert på.

Gjennom skreddersøm for Business Leadership bidrar Fuel It med gode spørsmål for å utforske nettverkets kompetanse, erfaring og ulike perspektiver.

En profesjonell samtale med en strategisk nettverksrelasjon er noe mer enn bare en hyggelig prat. Hyggelig blir det uansett. Men for å virkelig få verdi av en nettverksrelasjon handler det om en dypere samtalekvalitet.

Forskning viser at ulike spørsmål trigger ulike nivå i en relasjon. Når du møter noen for første gang samtaler man ofte først om noe som kan ligne på innholdet i en CV.

For å virkelig finne læring og inspirasjon, må samtalen komme forbi «CV-praten». En fin måte å gjøre det på er å bruke våre skreddersydde spørsmål for kompetanse, erfaring og perspektiver. Sammen med Fuel It har vi utviklet spørsmål for profesjonelle samtaler i strategiske nettverk.

Alle våre medlemmer får tilgang til vår app hvor alt dette og mer er tilgjengelig for å utforske nettverket, men også for å kunne bruke i sin egen profesjonelle hverdag. Spørsmålene vil hjelpe deg i samtaler med ditt nettverk, i breakoutmøter fra det strategiske nettverket og du vil kunne finne hjelp og inspirasjon til samtaler i din profesjonelle hverdag og kanskje også i ditt privatliv.

Fuel It har også en ledende rolle i det første møtet for nye strategiske nettverk.

Business Leadership