Om oss

Business Leadership AS ble etablert i årsskiftet til 2021. Det var i de dager Corona løp løpsk løs at ideen om hvordan man kan bidra med å bygge fremtiden til både enkeltpersoner og bedrifter vokste frem. Ingen gang, noensinne, gjennom en lang isolasjon, var vel behovet så stort for å kunne møte andre. Og Business Leadership sine nettverk ble etablert.

Nettverk, økte innsikter og kompetanseheving i ett og samme selskap – DOG – under samme paraply «Business Lederskap». Det tverrfaglige, det ekstraordinære, det fremtidsrettede.

Bak ligger en stor passion for å hjelpe andre til å bygge sin fremtid mer bevist gjennom et godt nettverk og utvikle sin kompetanse innen businessledelse. Altså en kombinasjon av kompetanseheving og nettverk. En perfekt match.

«Informasjon stimulerer læring og diversifisering av informasjon stimulerer kreativitet» . Det måtte bli diversifiserte nettverk. Såkalte strategiske nettverk.

Hilde Lise Nordahl

Founder og initiativtager
Hilde Lise har et stort engasjement for business leadership og nettverk. Allerede i 20-årene ble hun utpekt til et top tier ledertalentprogram. Hun har siden vært CEO i 5 ulike selskap. Opprinnelig er hun utdannet sivilingeniør fra Heriot-Watt University og har over tid utviklet en model over alle elementer som til sammen skal til for å skape ekstraordinære bedrifter og resultater. I dag er hun også medeier i tech grunderselskapet Velferdsfabrikken og hun eier investeringsselskapet Insigto Deal by Deal.

«Jeg inviterer deg til å ta del i mitt nettverk på LinkedIn»

Issam Zaidi

Leder for Strategiske kontakter
Issam Zaidi har lang fartstid fra nettverksbransjen og elsker å gi muligheten til å skape verdi gjennom nettverk for kunder. Han har opprinnelig en bachelor innen markedsføring og ledelse fra Marokko. Han er 5 språklig og snakker både Arabisk, Engelsk, Norsk, Fransk og Spansk. I tillegg til en operativ erfaring fra logistikk bransjen har han erfaring som språklærer i både Fransk og Spansk.

«Du er velkommen til mitt LinkedIn nettverk»

Tor Rune Raabye

Nettverksleder Strategiske Nettverk Østlandet
Tor Rune Raabye har sterk interesse i kriseledelse og mentorering. Han har over 35års ledererfaring og har en mastergrad i Strategi fra USA. I tillegg til å være en del av Forsvarets ledergruppe har han ledet 45000 heimevernsoldater. I dag er han også CEO i Crisis Leadership Group, partner i Topplederrekruttering med fokus på executive nivå, sjefsrådgiver Sikkerhet og Beredskap i Safetec Nordic og har flere andre verv både nasjonalt og internasjonalt. Han driver også toppledermentor- og lederforbedringsvirksomhet gjennom Raabye Strategic Leadership Consulting.

«Sjekk meg gjerne ut her på LinkedIn»

Trude Marit Risnes

Nettverksleder Strategiske Nettverk Rogaland
Trude Marit Risnes er en erfaren toppleder med erfaring fra ulike bransjer. Hun har også en rekke styreverv og er i tillegg leder av valgkomiteen i Skagen AS. Allerede i slutten av 20 årene ble hun kåret til en av Norges 25 største unge ledertalenter etter å ha gjort lynkarriere innenfor bankbransjen. Hennes brede erfaring har gitt henne en unik kompetanse innen næringslivet. Hun brenner for vekst under riktig ledelse og har tung kompetanse i å skape nødvendige endringer for strategisk skalering. Ledelse handler for henne i stor grad om å forstå folk, inspirere dem til endring og i tillegg ha strategisk og forretningsmessig kløkt. Trude Marit har en cand.mag. fra Universitetet i Oslo og en master i ledelse fra Handelshøyskolen BI.

«Her er min LinkedIn»

Ønsker DU å bli nettverksleder? Se her.

Business Leadership