Om oss

Læring, enten i form av å delta på et strategisk nettverk eller å delta på et program, gir en stor verdi dersom det oppleves relevant og nyttig. Forskning på strategiske nettverk eller utviklingsprogram viser at deltagelse gir både økt vekst og økte resultater både for bedrifter og organisasjoner.

Med bakgrunn i den store verdien dette skaper for næringsliv og samfunn ble skaleringsprogrammene og de strategiske nettverkene til Business Leadership etablert. Det handler om «Business Lederskap». Det tverrfaglige, det ekstraordinære, det fremtidsrettede.

«Informasjon stimulerer læring og diversifisering av informasjon stimulerer kreativitet». Derfor skreddersyr vi skaleringsprogrammer og derfor skreddersyr vi strategiske nettverk.

Hilde Lise Nordahl

Founder og initiativtager
Hilde Lise har et stort engasjement for business leadership og nettverk. Hun har over 20-års ledererfaring fra ulike stillinger og bransjer og hun har vært toppleder i 5 ulike selskap. Opprinnelig er hun utdannet sivilingeniør fra Heriot-Watt University og har over tid utviklet en modell over alle elementer som til sammen skal til for å skape ekstraordinære bedrifter og resultater. I dag er hun også medeier i tech grunderselskapet Velferdsfabrikken og hun eier investeringsselskapet Insigto Deal by Deal.
hildelise.nordahl@businessleadership.no

«Jeg inviterer deg til å ta del i mitt nettverk på LinkedIn»

Issam Zaidi

Leder for Strategiske kontakter
Issam Zaidi har lang fartstid fra nettverksbransjen og elsker å gi muligheten til å skape verdi gjennom nettverk for kunder. Han har opprinnelig en bachelor innen markedsføring og ledelse fra Marokko. Han er 5 språklig og snakker både Arabisk, Engelsk, Norsk, Fransk og Spansk. I tillegg til en operativ erfaring fra logistikk bransjen har han erfaring som språklærer i både Fransk og Spansk. Issam har ansvar for å finne personer som passer inn i de ulike nettverkene.
issam.zaidi@businessleadership.no

«Du er velkommen til mitt LinkedIn nettverk»

Rikke Victoria Falbach

Konsulent for Strategiske kontakter
Rikke studerer organisasjonspsykologi, HR og ledelse på BI i Bergen. Hun har stor passion for psykologi og ledelse og liker konsepter knyttet til lederutvikling som blandt annet læring i et nettverk. Rikke har tidligere erfaring innen salg og hun har jobbet innen sikkerhet i både Avarn Security og RSS Securitas. I Business Leadership bidrar Rikke med ulike typer og former for oppgaver.
olri@businessleadership.no

«Ta kontakt på LinkedIn så skal jeg hjelpe deg å bygge fremtid :-)»

Live Eriksen

Konsulent for Strategiske kontakter
Live leverer straks en master i kunnskapsutvikling og læring i arbeidslivet ved Universitetet i Oslo. Masteroppgavens fokus er på lederpraksiser, kunnskapsdeling og psykologisk trygghet på en arbeidsplass. Live har en variert praksis bak seg, inkludert erfaring innen onboarding, rekruttering og kunnskapsdeling. Tidligere har Live fullført et årsstudium i psykologi, ett år med social and behavioral sciences i California, og en bachelorgrad i pedagogikk ved NTNU.
olri@businessleadership.no

«Jeg kobler gjerne opp med deg på LinkedIn :-)»

Ane Johnsen

Nettverksleder Strategiske Nettverk
Ane Johnsen har bred og lang erfaring med lederutvikling og veiledning for for topp- og mellomledere. Hun har over 10 års erfaring som organisasjonspsykolog, med variert bransjeerfaring bl.a. innen olje/gass, offentlig virksomhet, finans og detaljhandel.  Hun har også ledererfaring fra psykisk helsevern og som tidligere partner og faglig leder i Bjørnson Organisasjonspsykologene. Som psykologspesialist med videreutdanning fra Institutt for Gruppeanalyse har Ane i sitt arbeid spesielt fokus på potensialet i god gruppedynamikk og psykologisk trygghet. Hun brenner for å hjelpe ledere og team til å gjøre mer av det som virker, og være seg bevisst egen effekt på andre.

«Her er min LinkedIn»

Johan Einar Hustad

Nettverksleder Strategiske Nettverk
Johan har vært direktør for NTNU Energi i de 7 siste årene og har hatt en lang fartstid innen innovasjon. Han er professor ved NTNU og var tidligere professor i Nordic Energy Research Program i tre år og gjesteprofessor ved Stanford University. Han har i tillegg erfaring fra en rekke internasjonale prosjekter og avtaler både i Asia, Afrika, Nord-Amerika og Sør- Amerika. Han har vært grunder og involvert i fire oppstartsbedrifter og er medlem i flere styrer og utvalg. Han har alltid vært opptatt av verdien av nettverk. Hans lange erfaring kommer nå våre medlemmer til gode og han bidrar sterkt med sin kompetanse.

«Vil du ta kontakt via LinkedIn?»