Om oss

Læring i form av å delta på et strategisk nettverk gir en stor verdi til deltagere dersom man bygger relasjonene i nettverket på riktig måte. All forskning på området viser til at deltagelse i slike nettverk gir både økt vekst og økte resultater både for bedrifter og organisasjoner.

Med bakgrunn i den store verdien dette skaper for næringsliv og samfunn ble de strategiske nettverkene til Business Leadership etablert.

Nettverk, økte innsikter og kompetanseheving i ett og samme selskap – DOG – under samme paraply «Business Lederskap». Det tverrfaglige, det ekstraordinære, det fremtidsrettede.

Bak ligger en stor passion for å hjelpe andre til å bygge sin fremtid mer bevist gjennom et godt nettverk og utvikle sin kompetanse innen businessledelse. Altså en kombinasjon av kompetanseheving og nettverk. En perfekt match.

«Informasjon stimulerer læring og diversifisering av informasjon stimulerer kreativitet» . Det måtte bli diversifiserte nettverk. Såkalte strategiske nettverk.

Hilde Lise Nordahl

Founder og initiativtager
Hilde Lise har et stort engasjement for business leadership og nettverk. Hun har over 20-års ledererfaring fra ulike stillinger og bransjer og hun har vært toppleder i 5 ulike selskap. Opprinnelig er hun utdannet sivilingeniør fra Heriot-Watt University og har over tid utviklet en modell over alle elementer som til sammen skal til for å skape ekstraordinære bedrifter og resultater. I dag er hun også medeier i tech grunderselskapet Velferdsfabrikken og hun eier investeringsselskapet Insigto Deal by Deal.

«Jeg inviterer deg til å ta del i mitt nettverk på LinkedIn»

Issam Zaidi

Leder for Strategiske kontakter
Issam Zaidi har lang fartstid fra nettverksbransjen og elsker å gi muligheten til å skape verdi gjennom nettverk for kunder. Han har opprinnelig en bachelor innen markedsføring og ledelse fra Marokko. Han er 5 språklig og snakker både Arabisk, Engelsk, Norsk, Fransk og Spansk. I tillegg til en operativ erfaring fra logistikk bransjen har han erfaring som språklærer i både Fransk og Spansk. Issam har ansvar for å finne personer som passer inn i de ulike nettverkene.

«Du er velkommen til mitt LinkedIn nettverk»

Peter Galdi

Konsulent for Strategiske kontakter
Peter Galdi jobber deltid hos oss i Business Leadership mens han fullfører studiet innen kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling. Peter har en ekstra interesse i nettverksbaserte tjenestebedrifter. Han har praktisk erfaring fra slike bedrifter og gjennom studiet har han også fått anledning til å dypdykke i hva som må til for at slike bedrifter skal lykkes. I Business Leadership gjør han ulike kommersielle oppgaver.

«Det er bare å ta kontakt på LinkedIn om du vil :-)»

Ane Johnsen

Nettverksleder Strategiske Nettverk
Ane Johnsen har bred og lang erfaring med lederutvikling og veiledning for for topp- og mellomledere. Hun har over 10 års erfaring som organisasjonspsykolog, med variert bransjeerfaring bl.a. innen olje/gass, offentlig virksomhet, finans og detaljhandel.  Hun har også ledererfaring fra psykisk helsevern og som tidligere partner og faglig leder i Bjørnson Organisasjonspsykologene. Som psykologspesialist med videreutdanning fra Institutt for Gruppeanalyse har Ane i sitt arbeid spesielt fokus på potensialet i god gruppedynamikk og psykologisk trygghet. Hun brenner for å hjelpe ledere og team til å gjøre mer av det som virker, og være seg bevisst egen effekt på andre.

«Her er min LinkedIn»

Hilde Lekven

Nettverksleder Strategiske Nettverk
Hilde har omfattende styrekompetanse og brenner for godt styrearbeid. Hun har også vært medlem i ulike valgkomiteer og gjort et betydelig antall styrerekrutteringer. I dag er Hilde grunder og deleier i Advisory Group, et selskap som investerer i og utvikler rådgivingsselskaper innen P & O segmentet. Hilde har 30 års ledererfaring fra privat og offentlig sektor, hun har hatt sentrale lederposisjoner i Telenor, Adecco Group og senest i Otiga Group hvor hun var konsernsjef. Hilde har sin utdannelse fra UiS og en MBA i strategisk ledelse fra NHH.

«Du finner meg på LinkedIn her»

Ingrid Wibe

Nettverksleder Strategiske Nettverk
Ingrid har jobbet med utvikling av toppledergrupper i flere år. Hun har hatt fokus på både organisasjonsutvikling og med å utvikle relasjonene i lederteamet. I tillegg har hun veiledet styrer og bidratt med styreutvikling, hun har jobbet med strategiprosesser, som mentor og har erfaring med konflikter. Hennes bakgrunn er innen organisasjonspsykologi og klinisk psykologi og de siste 22år har hun støttet ledere og ledergrupper i både statlig, kommunal og privat sektor.
Ingrid har de siste årene vært daglig leder i SFL. Etter salget av SFL til PWC har Ingrid vært partner i PWC og leder enheten P/O.

«Vil du ta kontakt via LinkedIn?»

Ønsker DU å bli nettverksleder? Se her.

Business Leadership